Google Website Translator Gadget

maandag 23 juli 2012

Kids on the move!


Sinds 16 juni zijn we weer in Nederland. Al snel zijn we weer ondergedompeld in het brabantse leven. Thuis bij Irene’s familie en weer te midden van onze vrienden en hun kinderen. De kids staan ook direct weer in de belangstelling. De maand Juni draait voor hun natuurlijk om overgaan en slagen voor examens. Theo’s neefje Joshua komt naar Eindhoven voor deelname aan een speciale karate trainingssessie. Joshua heeft talent en wij wilden hem altijd al een keer aan het werk zien. Als we hem zo zien trainen zijn we onder de indruk van zijn kata’s. Bruine band en op weg naar zwart. Maar de Italiaanse bondscoach kan er ook wat van!

Irene’s neefje Daan neemt afscheid van groep 8 met een hele leuke musical. Het heet “de eiland” en gaat over een groep wonderlijke mensen op een eiland in de stille zuidzee die van alles met elkaar beleven. Erg leuk en Daan laat zich zoals gewoonlijk van zijn beste kant zien. Zijn broer Bas is over naar 5 VWO en weet het jaar af te sluiten met goede cijfers. Met recht een eindsprint. h4.jpg (240485 bytes)
Dan zijn we op weg naar Bunnik. Roline,  jongste dochter van Gert en Monique en ons petekind, is geslaagd voor haar Havo diploma. Ze vraagt of we bij de diploma uitreiking willen zijn. Tuurlijk!. Erg leuk om weer eens tussen een grote groep 17-jarigen te verkeren. De middag werd afgesloten met een heel gezellig etentje aangeboden door Opa Beusekom. Erg geslaagd. Deze eerste weken zijn we natuurlijk ook al bij Theo’s vader langs geweest en hebben we al weer lekker bijgekletst met een aantal vrienden. Irene werkt met haar moeder  samen in het huishouden en Theo gaat af en toe helpen bij zijn zwager Will die met deze maanden veel werk heeft te verzetten met zijn hoveniersbedrijf. Half juli gaan we voor een week of twee richting Bunnik en van daaruit wat trips maken naar vrienden in de omgeving. Maar eerst een paar dagen varen en vissen met mijn ooms Ben en Theo. Groeten.