Google Website Translator Gadget

woensdag 14 december 2011

Painkillers en Peace&Quit

Na onze full moon experience in Trellis Bay zijn we nu in de Gorda Sound. We liggen hier fantastisch. Flamingo’s om de hoek, schoon badwater voor zwemwater en Saba Rock voor onze internetverbinding en onze Pain Killers. We liggen wel tussen de charterboten maar dat mag onze pret niet drukken. Ons uitzicht is prima en veel genoeglijke voorzieningen binnen dinghy bereik. Saba Rock is er daar een van. Het Happy Hour voorziet in Carib bier en Painkillers, laat ik die nu allebei lekker vinden. Veel goedkoper kun je ze dan niet krijgen.

Irene betaald gewoon het volle pond. Witte wijn maakt nooit deel uit van het assortiment drankjes in het Happy Hour. Onze uurtjes zijn toch wel even leuk hoor. Morgen gaan we op expeditie en vandaag hebben we met de dinghy een tochtje over het rif gemaakt op zoek naar een mooie snorkelplek. Die was er niet echt. En dat terwijl meneer Richard Branson eigenaar is van Necker Island hier vlak bij en toch ook uitkijkt over dit rif in de Eustatia Sound. Dan zou je toch iets goed verwachten. Het is mooi hoor, maar niet om te snorkelen. 
Een andere illuster plekje hier is de Bitter End Yacht Cub. Zijn we nu nog niet geweest maar is het grootste vakantie resort op Virgin Gorda. Meer een resort dan een Yacht Club dus. Vroeger was er nog al eens wat heibel tussen de Saba Rock en de BEYC. Bij de Rock was het een al Partyyyy en bij de BEYC vooral Peace&Quiet. Maar ze liggen pal naast elkaar, dus de Peace&Quiet kon men wel vergeten. Sinds een groot aantal jaren gaar het beter samen en is Saba Rock meer een klein resort geworden dan alleen een Bar. Wij liggen als het ware voor de deur bij beiden en hebben vooral veel Peace&Quiet. Groeten.