Google Website Translator Gadget

donderdag 26 mei 2011

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij.


50 of Sarah? We gaan voor 50. Sarah is echt vééééél ouder. Irene heeft wel het gevoel dat Sarah de hele dag op bezoek is, maar ja dat is alleen vandaag.  Irene lijkt nog helemaal geen 50.  Iedereen die ik erom vraag zegt 50? Nee, da’s niet waar. Ja, zeg ik dan, echt wel. En ze druipen af in ongeloof. En zo ging het de hele dag. Eigenlijk wel jammer dat die Sarah er maar een dagje was. Gelukkig wordt Irene ook veel gebeld vandaag. Alle gasten van Villa Sarahhof laten van zich horen. Villa Sarahhof was dé verrassing van de dag. We moesten nog wel een aantal dagen wachten voordat de DVD arriveerde. Maar toen hadden we ook wat. Het is nooit eenvoudig iets voor Irene’s verjaardag te regelen. Bloemen horen er steevast bij. Maar, nee die had ik niet. Niet te vinden. Sieraadje? Altijd goed, die had ik wel! Maar met 50 doe je wat extra’s. Villa Sarahhof dus.


In het geniep hebben Gert en Ingrid weer van zich laten horen. Hadden ze zich al onsterfelijk gemaakt met Quick TV (zie het begin van dit weblog) met Villa Sarahhof hebben ze ook Irene in het zonnetje gezet.
Veel familie, vrienden en oud collega’s zijn met hun beste foto’s en herinneringen op weg gegaan naar de droomlocatie van Villa Sarahhof.  Aldaar wachtte hun een bijzonder leuke dag en een interview met Gert. Gert, normaal al niet gespeend van nieuwsgierigheid, liet zich deze kans niet ontglippen. Onder het wakend en videoend oog van Ingrid wilde hij het naatje van de kous weten over Irene’s eerste 50 jaar. Alle antwoorden op Gert’s vragen zijn ongecensureerd vastgelegd op beeldband en in de vorm van een super professionele DVD aan Irene cadeau gedaan. Het geheel is door Ingrid voorzien van beeldmateriaal uit de laatste 50 jaar en hebben het geheel tot een onvergetelijk document gemaakt.
Gert, Ingrid, Monique, Roline, Jonne, Han, Wilma, Daniel, Joshua, Astrid, Will, Bas, Daan, Annie, Cor, Nel, Theo, Marischka, Mans, Henk, Paul, Sandra, Victoire, Helene, Albert, Mirian, Harrie, Wilma, Ben, Gre en Theo heel erg bedankt. Het was niet makkelijk maar jullie hebben het toch maar gedaan.

Groeten.